Laat je inspireren om de mooiste babynamen te vinden. Sla namen op, maak toplijsten aan en link je eigen naam aan je favoriete website!

Algemene voorwaarden

  1. De URL die je opgeeft zal op de pagina van de door jou gesponsorde naam getoond worden.
  2. DE URL zal voor de periode van een jaar getoond worden door de jou gesponsorde naam.
  3. Je bent vrij een URL te kiezen.
  4. De bestemming van de URL mag geen onwettige, erotische of pornografische beeldmateriaal bevatten, content dat aanzet tot geweld of andere extremistische uitingen. Indien dit het geval is, zal de link niet goedgekeurd worden of verwijderd worden uit onze databank. Het geld dat je hebt betaald zal niet worden geretourneerd, maar gebruikt worden om de kosten te dekken voor het verwijderen van de ingevoerde URL.
  5. De ingevoerde URL kan na betaling niet meer gewijzigd worden.
  6. Het (laten) verwijderen van een URL is wel mogelijk. Neem hiervoor contact op met ons en wij zullen jouw opgegeven URL verwijderen.
  7. Wij behouden ons het recht voor om elke link aanvraag om welke reden te weigeren.
  8. Allenamenlinken.nl zal tot ten minste 1 januari 2017 actief zijn (contractduur van het domein www.allenamenlingen.nl), zodat gesponsorde namen gegarandeerd tot die datum actief zullen zijn. Wij hopen uiteraard dat die termijn langer zal worden. Indien dit niet het geval is, zal de link van jouw gesponsorde naam automatisch niet meer actief zijn.
  9. Indien jouw URL niet meer gevonden wordt, geen geldige pagina meer toont of niet meer actief is zal deze verwijderd worden uit onze databank en dus niet meer zichtbaar zijn op de gesponsorde naampagina.

Bij akkoord van de algemene voorwaarden gaat u akkoord met alle richtlijnen en voorwaarden die wij hierboven gesteld hebben voor het sponsoren van een naam op de website Allenamenlinken.nl
 

Allenamenlinken.nl is een initiatief van:

van Lingen producties

Plaveenseweg 3
1271 NV, Huizen
035 – 75 071 76
info@vanlingenproducties.nl

KvK: 50.55.98.93
BTW: 170380646B01


10674