Laat je inspireren om de mooiste babynamen te vinden. Sla namen op, maak toplijsten aan en link je eigen naam aan je favoriete website!

Frans

De naam Frans is nog beschikbaar. Dus zet je site in de spotlight! Klik op de naam, zodat de URL van je favoriete website hier rechts komt te staan.
Frans

Word letterlijk eigenaar van deze naam!
Voor 1 euro per letter link je al een naam.
Je site komt in de spotlight te staan en zal meer bezoekers aantrekken.
Linken naar bijvoorbeeld je Facebook is ook mogelijk.
Of als origineel cadeau.
De naam is maar 1x te koop, dus zorg dat jij degene bent!

Link deze naam nu

Misschien ben je ook geïnteresseerd in: Fran, Franca, Frances.

Betekenis Frans

Vorm van Franciscus. De naam is afkomstig van Franciscus van Assisi, een van de populairste middeleeuwse heiligen. Zijn doopnaam was eigenlijk Giovanni (Johannes), maar zijn vader noemde hem na een reis naar Frankrijk Francesco `Fransman’.

Bekende naamdrager: Frans Bauer (30 december 1973) is een Nederlandse zanger. Hij bracht zijn jeugd door in een woonwagen. Zijn grote idolen zijn Julio Iglesias, Elvis Presley en Koos Alberts. Door de laatste werd hij tijdens optredens soms op het podium gehaald om Ik verscheurde je foto mee te zingen.

Lange Frans, pseudoniem van Frans Frederiks (12 november 1980), is een Nederlandse rapper en tv-presentator. Hij draagt al jarenlang bij aan het radioprogramma van Giel Beelen. Sinds 2011 heeft hij ook een programma op Wild FM het programma heet Lange Frans Goes Wild.

Komt voor in categorie: + Overige Nederlandse namen, Korte namen, Top Nederlandse namen.
Heet jij Frans of heb je een mening over deze naam?

Geef dan advies aan ouders die hun kind Frans willen noemen. Vul de onderstaande velden in en deel het met ons.
<


10674