Laat je inspireren om de mooiste babynamen te vinden. Sla namen op, maak toplijsten aan en link je eigen naam aan je favoriete website!

Jesse

De naam Jesse is nog beschikbaar. Dus zet je site in de spotlight! Klik op de naam, zodat de URL van je favoriete website hier rechts komt te staan.
Jesse

Word letterlijk eigenaar van deze naam!
Voor 1 euro per letter link je al een naam.
Je site komt in de spotlight te staan en zal meer bezoekers aantrekken.
Linken naar bijvoorbeeld je Facebook is ook mogelijk.
Of als origineel cadeau.
De naam is maar 1x te koop, dus zorg dat jij degene bent!

Link deze naam nu

Misschien ben je ook geïnteresseerd in: Jean, Jean-Paul, Jean-Claude.

Betekenis Jesse

De betekenis van Jesse is ‘man van God’. Isaï is de verlatijnste vorm van Jesse, ontstaan onder invloed van het kerk Latijns in de Middeleeuwen.

Weetje: Jesse was de vader van koning David, en daarmee de stamvader van het Huis van David, waaruit later Jozef, Maria en Jezus geboren zouden worden.

Bekende naamdragers: Jesse Klaver (1 mei 1986) is een Nederlandse politicus van GroenLinks. Sinds 2010 is hij Tweede Kamerlid voor GroenLinks.

Jesse Owens (1913 – 1980) was een Amerikaanse atleet, die vier gouden medailles won bij de Olympische Spelen van 1936 in Berlijn.

Celeb-kindernaam: Jesse Johnson is de zoon van de acteur Don Johnson en Kelley Phleger, hij is de broer van Dakota, Jasper, Deacon en Atherton Grace.

Komt voor in categorie: Bijbelse namen, Friese namen, Hebreeuwse namen, Kindernamen van celebrities, Meest gegeven namen, Top Nederlandse namen.
Heet jij Jesse of heb je een mening over deze naam?

Geef dan advies aan ouders die hun kind Jesse willen noemen. Vul de onderstaande velden in en deel het met ons.
<


10674