Laat je inspireren om de mooiste babynamen te vinden. Sla namen op, maak toplijsten aan en link je eigen naam aan je favoriete website!

Joko

De naam Joko is nog beschikbaar. Dus zet je site in de spotlight! Klik op de naam, zodat de URL van je favoriete website hier rechts komt te staan.
Joko

Word letterlijk eigenaar van deze naam!
Voor 1 euro per letter link je al een naam.
Je site komt in de spotlight te staan en zal meer bezoekers aantrekken.
Linken naar bijvoorbeeld je Facebook is ook mogelijk.
Of als origineel cadeau.
De naam is maar 1x te koop, dus zorg dat jij degene bent!

Link deze naam nu

Misschien ben je ook geïnteresseerd in: Jo-Ann, Joachim, Joan.

Betekenis Joko

Voor de naam Joko hebben we helaas nog geen betekenis. Weet jij wat deze naam betekent? Laat het ons dan weten.

Bekende naamdragers: Joko Anwar (3 januari 1976) is een Indonesische filmregisseur, scenarioschrijver, filmcriticus en journalist. Zijn film Arisan was een commerciële succes en won vele prijzen waaronder ‘Beste Film’ tijdens de Indonesische MTV Movie Awards 2004-2005. Hij regisseerde de romantische komedie Joni’s Promise (Janji Joni). Het werd in Indonesië de best bezochte film en won de ‘Beste Film’ op de Indonesische MTV Movie Awards. De SET Stichting, die wordt voorgezeten door de gerenommeerde Indonesische filmmaker Garin Nugroho gaf hem een speciale prijs voor de innovatieve verhalen in een film. Hij was ook genomineerd voor ‘Emerging Filmer Award’ tijdens het New York Asian American International Film Festival in 2005. Joni’s Promise is geselecteerd voor diverse prestigieuze internationale filmfestivals zoals het Sydney Film Festival en het Internationaal filmfestival van Pusan.

Joko Widodo (21 juni 1961) is een Indonesische politicus en de zevende president van het land. Van 2012 tot 2014 was hij gouverneur van Jakarta.

Komt voor in categorie: Indonesische namen, Top Aziatische namen.
Heet jij Joko of heb je een mening over deze naam?

Geef dan advies aan ouders die hun kind Joko willen noemen. Vul de onderstaande velden in en deel het met ons.
<


10670