Laat je inspireren om de mooiste babynamen te vinden. Sla namen op, maak toplijsten aan en link je eigen naam aan je favoriete website!

Molly

De naam Molly is nog beschikbaar. Dus zet je site in de spotlight! Klik op de naam, zodat de URL van je favoriete website hier rechts komt te staan.
Molly

Word letterlijk eigenaar van deze naam!
Voor 1 euro per letter link je al een naam.
Je site komt in de spotlight te staan en zal meer bezoekers aantrekken.
Linken naar bijvoorbeeld je Facebook is ook mogelijk.
Of als origineel cadeau.
De naam is maar 1x te koop, dus zorg dat jij degene bent!

Link deze naam nu

Misschien ben je ook geïnteresseerd in: Mo, Moa, Moby.

Betekenis Molly

De betekenis van Molly is ‘bitter’.

Bekende naamdraagsters: Molly Ringwald (18 februari 1968) is een Amerikaanse actrice. Ze werd bekend door haar rol in de film Sixteen Candles uit 1984. Na het succes van deze film speelde zij meer rollen tienerfilms, zoals die van Claire Standish in The Breakfast Club uit 1985.

Molly Shannon (16 september 1964) is een Amerikaanse actrice en comédienne. Ze werd in 2000 genomineerd voor een Primetime Emmy Award samen met de gehele cast van het sketchprogramma Saturday Night Live. In 2013 werd ze nogmaals voor deze prijs genomineerd voor haar bijrol als Eileen Foliente in de komedieserie Enlightened. Ze won samen met de gehele cast van de tragikomische film Happiness (1998) daadwerkelijk een National Board of Review Award. Ze maakte in 1989 haar film- en acteerdebuut debuut als Meg in de drama-horrorfilm The Phantom of the Opera.

Molly Sandén (3 juli 1992) is een Zweedse singer-songwriter. Ze vertegenwoordigde Zweden op het Junior Eurovisiesongfestival 2007 in Rotterdam met het liedje Nu eller aldrig.

Komt voor in categorie: Engelse namen, Top Engelstalige namen.
Heet jij Molly of heb je een mening over deze naam?

Geef dan advies aan ouders die hun kind Molly willen noemen. Vul de onderstaande velden in en deel het met ons.
<


10667