Laat je inspireren om de mooiste babynamen te vinden. Sla namen op, maak toplijsten aan en link je eigen naam aan je favoriete website!

Ramses

De naam Ramses is nog beschikbaar. Dus zet je site in de spotlight! Klik op de naam, zodat de URL van je favoriete website hier rechts komt te staan.
Ramses

Word letterlijk eigenaar van deze naam!
Voor 1 euro per letter link je al een naam.
Je site komt in de spotlight te staan en zal meer bezoekers aantrekken.
Linken naar bijvoorbeeld je Facebook is ook mogelijk.
Of als origineel cadeau.
De naam is maar 1x te koop, dus zorg dat jij degene bent!

Link deze naam nu

Misschien ben je ook geïnteresseerd in: Rabia, Rachel, Rachelle.

Betekenis Ramses

Naam van elf koningen uit de 19e en 20e Egyptische dynastie. Mede door verschillende bouwwerken vestigde hij zijn naam. De betekenis van Ramses is ‘zon geboren’.

Bekende naamdrager: Ramses Shaffy (1933 – 2009) was een Nederlandse chansonnier en acteur. Na een carrière als acteur bij de Nederlandse Comedie maakte Shaffy sinds de jaren zestig furore als zanger. En hij heeft gelééfd! De illustere bohémien, de goeroe van de vrijheid, waar half Amsterdam in de roemruchte jaren zestig verliefd op was, haalt er alles uit wat er in zit, 76 tropenjaren lang. Daarnaast zijn er de feesten en het kroegleven waaraan hij zich overgeeft, kettingrokend en onmatig drinkend, jarenlang op z’n minst een fles wodka per dag. Liesbeth List, met wie hij 45 jaar lang een uniek duo vormt, weet er alles van! Toch blijven ze tot het einde aan toe innig bevriend.

Komt voor in categorie: + Overige Afrikaanse namen.
Heet jij Ramses of heb je een mening over deze naam?

Geef dan advies aan ouders die hun kind Ramses willen noemen. Vul de onderstaande velden in en deel het met ons.
<


10670